donderdag 26 september 2013

SEALIFE

Het hoogtepunt van onze zeeklassen, waar de kids al een hele week naar uitkeken, stond vandaag op het programma.... SEALIFE !!!
We hebben lang op de tram moeten zitten, maar onze uitstap was echt wel het reizen waard. Alle kinderen werden vandaag opgesplitst in teams. In elk team zat minstens 1 vlinder, 1 leeuw en 1 bever... Elk kind had in sealife een bundel gekregen, waar ze via een zoektocht alle antwoorden in moesten noteren. De grote hadden de verantwoordelijkheid over de groep. En dat hebben ze echt prima gedaan !!! Bij deze nog eens een dikke pluim voor onze leiders van de groepjes. We mochten vandaag vaststellen dat ze een groot inlevingsvermogen, veel verantwoordelijkheidszin en respect hebben voor elkaar, voor de natuur, voor de mensen van sealifecenter,... Dat doet deugd om dat te zien, echt waar!!! Dit zijn net de dingen die wij zo belangrijk vinden op de sterappel !!! CHAPEAU
Maar wat was er nu te zien in sealife...
 ... naarstige werkers en aandachtige teams :-)
 groooooooote viskes...
 gene paniek... 't is genen van ons
 waar blijven die zeeleeuweeeeeeeeeuuuuuuuu
 piep :-)
 haha, hier zijn ze dan... Milo en Rocky
Zaaaaaalig
 Een paar woordjes uitleg over het rescue-center van de zeehonden. Veel van de kids kochten ook een mooie badge voor €1 om de zeehondjes te helpen. Onze kids hebben het hart op de juiste plaats :-)
 schildpadjes...
 pinguins
 alweer naarstige werkers...
 op zoek...
 goe bezig...
 zeepaardjes

 kwallen... discokwallen, zelfs
ottertjes

en eigenlijk nog veel meer, maar de jufkes gaan nu in hun bed kruipen :-)

Groetjes van de zalig slapende sterappeltjes X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten